Se’t convida a participar en un estudi de recerca titulat Youth Monitor. Aquest estudi està elaborat per diversos treballadors de joventut, responsables polítics de joventut i investigadors de Portugal, Itàlia, Espanya, Romania i Àustria.

L’objectiu d’aquest estudi de recerca és conèixer la percepció i la necessitat que tenen les persones joves sobre les polítiques de joventut. Si acceptes participar en aquest estudi, se’t demanarà que omplis el següent qüestionari en línia. Trigaràs uns 10 minuts en completar-lo.

Les teves respostes seran confidencials. S’emmagatzemaran, es mantindran i s’eliminaran les dades un cop finalitzat el projecte Youth Monitor, sempre seguint l’RGPD.

La teva participació en aquest estudi és totalment voluntària i pots retirar-te en qualsevol moment.

Si tens preguntes o dubtes sobre el projecte d’investigació, pots contactar amb l’investigador, Manfred Zentner, de la Universitat d’Educació Contínua de Krems/Àustria (correu electrònic a continuació).

En fer clic a “Sí, hi estic d’acord” estàs dient que has llegit, entens el formulari de consentiment i estàs d’acord en participar en aquest estudi de recerca. Si vols conservar l’explicació d’aquest estudi, pots imprimir aquesta pàgina.


Manfred Zentner, 2024